Prøvetime i argentinsk tango

Kom til gratis prøvetime i argentinsk tango i Viborg:

prøvetime, intro, Argentinsk tango, tango la casita, sæson, nye hold, milonga, Viborg

Bliv introduceret til argentinsk tango på en sjov og lærerig måde.
Kom med eller uden partner. INGEN TILMELDING nødvendig.

Efter introtimen kan du om tirsdagen fortsætte med at danse tango på vores holdundervisning eller til vores  practica (øveaften)  hver torsdag kl. 18-21.

Den sensuelle dans, der er lige til højre benet….  består af skridt frem, tilbage eller til siden, eventuelt rundt om hinanden – og det er det! Og så er det ellers alt efter mandens/førerens lyst og behag, dvs. det er føreren, der finder på og bestemmer…. 🙂
Argentinsk tango er en, ordløs, social og improviseret dans, som danses via kontakten og kommukationen mellem parret, og deres roller med at føre og at følge. Inspirationen til at skabe dansens udtryk og struktur kommer fra musikken.
Dansen er levende, og i samhørigheden mellem parret findes den musikalse oplevelse både skabende og fortolkende. Tango kan danses til alt musik.

Argentinsk tango er forædlet i danseskoler og dansesteder, men stammer fra arbejderklasse-kvarterer i Buenos Aires og Montevideo. Den har dybe rødder i poesi og sang, og regnes verden over for et symbol på varmblodig latinamerikansk passion og romantik.

For mere info se hjemmesiden eller ring til Rikke og Per på tlf: 28851224

Undervisningen foregår på:
Tango La Casita
Sct. Mathias Gade 50
Dk-8800 Viborg

Telefon nr.: 28793022 / 28851224

Parkering sker nemmest på Fischers Plads.
Når I er parkeret skal i gå igennem porten mellem “Cafe Baghuset” og Frisøren, op til venstre hjørne i gården bagved, hvor indgangen til opgangen er – Der er skilte.
Alternativ parkering på Preislers Plads og så gå ned af “sledsken” til gågaden.

 

Adressen på kort
kort

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer