Kulturnat-tango!

Ved Kulturnatten i Viborg fredag den 13. september åbner Tango La Casita dørene så alle kan få et glimt ind i en aften af ægte argentinske traditioner og skikke hvor centrum er intense danse i tæt omfavnelse til musikken fra de gamle maestros fra Buenos Aires.  Hver dag mødes man rundt om i verden og i Europa til disse “Milongaer” som er skabt af europæere der fandt sammen i arbejderbarakkerne i slutningen af 18oo tallet. Nu spreder dansen sig som en steppebrand til resten af verden, fordi det er en social dans, således at man kan komme ud at danse og hygge sig igen, som da vi var unge 🙂

Kig ind kl. 19:30 – 21:00

Vi glæder os til at se jer – Kom og kig – Ring på klokken kom ind i en verden af dans og dejlig musik

Tango, argentinsk tango kulturnatten, viborg

Øvrige Kulturnat arrangementer finder du her
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer