Undervisning

Begynderhold:

Dette hold er for dig, der aldrig har danset tango før. Du vil lære at danse basis med variationer, som bringer dig rundt på dansegulvet; heriblandt caminada, ochos, fortrydetrin og kryds. Du vil arbejdede på, at din kommunikation med din partner føles nem og ubesværet, så du kan begynde at improvisere. Bevægelser og trin vil blive koblet sammen med en introduktion til tangoens kultur og musik.

Dit niveau: Helt nybegynder eller deltaget i en eller flere introaftener.

Letøvede:

På letøvede-holdet  vil undervisningen fokusere på at give dig større sikkerhed i de grundlæggende elementer inden for teknik, musikalitet og kommunikation. Du vil komme til at opleve flow i din dans, ligesom du også vil opgradere din danseglæde og øge lysten til at udforske tangoens rum endnu mere.

Vi vil udvide dit repertoire, så du kan danse friere og mere varieret på det sociale dansegulv. Specifikt indhold er fejning, variation over enkelt- og dobbelttempo, sacada, og gancho.

Dit niveau: Du er habil i forlæns, baglæns ocho og krydset.  Din musikalitet har elementer både af enkelt tempo og dobbelttempo og du kan improvisere på basalt niveau. Med andre ord, du har danset tango i 9 måneder til 2 år.

Letøvede 2:

Her arbejder vi med musikalitet og variationsmuligheder som vigtige hovedtræk i undervisningen. Vi finpudser kontakt og kommunikation, og øver føre-følge principperne i både åben og tæt stil. Specifikt indhold er giro, ocho cortado, bolero, samt intro til vals og milonga.

Dit niveau: Du er allerede blevet introduceret til  sacada, giro og gancho. Udtryk som parallel og krydset system må ikke være overraskende for dig. Du har danset i ca. 1 – 3 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *