Højskoler & Co

Kære højskole,
Vi tilbyder oplevelse af den Argentinske tango. Vi kan tilbyde det i form af:

  • højskoleaften med oplæg/foredrag, samt en introtime.
  • workshops over flere dage/weekends.
  • Tango og relation/kommunikation.
  • Længere forløb med ugentilige timer.

Den Argentinske tango er en kropslig og sanselig dans, der udfordrer og træner kroppens muskler, koordination, balance og kommunikation. Dansen er opstået i en helt særlig historisk og kulturel ramme og vinder idag voldsomt frem i hele verden, som et særligt udvalgt univers med flow og en helt særlig mindfuldness.

En højskoleaften
kan eksempelvis bestå af et oplæg om tangoens tilblivelse/historie, om kulturen omkring tangoen i Argentina(som er fuld af spænding og mystiske kodeks), krydret med billeder og anekdoter, samt en introduktionstime i dansen, hvor får mulighed for at opleve dansens forførende trin på egen krop.

Workshops
kan forme sig som en elementær indføring i den argentinske tangos grundtrin, ledende over i en fordybende beherskning af dansen med dens mange såsom ballance, akse, flow, føre-følge principper, musikalitet og kommunikation.
Og workshop kan også være arbejdet omkring enkeltelementer fra tangodansen – såsom boleros, sarkadas, ghiros eller i tangovals og/eller milonga.

Tango og relation
, knytter tangoen sammen med den menneskelige psyke og vore værktøjer og evner for kommunikation. Vores succes i livet afhængiger af vores succes med vore relationer/andre mennesker. Vores succes med relationer afhænger i langt højere grad end vi erkender, af succesen i kommunikationen med disse. Gennem instruktion i dansen analyseres og belyses hvorledes vi individuelt kan udvikle og optimere forskellige kommunikationsroller og -metoder.

Længere forløb
vil kunne tilpasses efter ønske, og kan bestå af elementer fra ovenstående.

Vi står gerne til rådighed for drøftelse af idé’er, projekter og alternative indslag og ønsker i det hele taget, at netop jeres højskoles elever bliver præcis så oplyste, opløftede og inspirerede, som netop i ønsker det!
Abrazo grande!
Rikke Kiib og Per Møller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *